Kirjoitettu 25.6.2020

Vihdin Perussuomalaiset Nummelan torilla 27.6 2020

Kirjoitettu 25.6.2020

Vihtiläisiä PS kuntavaaliehdokkaita 2021 tähän mennessä. Tule sinäkin mukaan !

Samppa Granlund,
Vesa Honkavaara,
Veli-Matti Laitinen,
Anita Lehikoinen,
Amanda Laitinen,
Marko Paavilainen,
Kari Rastas,
Vesa-Pekka Sainio,
Pasi Salonen,
Ville Walden,
Jarno Örnberg

Kirjoitettu 22.2.2020

Ojakkalan talviriehassa Vihdin perussuomalaiset

Kirjoitettu 25.1.2020

Nummelan torilla tänään

Sotaveteraani

Kirjoitettu 6.3.2017

TURVALLINEN JA VIIHTYISÄ VIHTI/ Kuntavaaliteemamme

ELINVOIMAISET JA HOUKUTTELEVAT KYLÄT

Vihdin kylät ovat turvallisia, rauhallisia ja luonnonläheisiä kasvuympäristöjä ja monissa kylissä lapset voivat käydä kyläkoulua. Kylien veronmaksajat eivät saa lähipalveluina katuvaloja eivätkä teiden kunnossapitoa. Yhdistämällä kyläkouluihin joko muita kunnallisia tai yksityisiä palveluja – luomalla ns. monipalvelukeskuksia – voidaan edesauttaa lähipalvelujen pysyvyyttä ja saatavuutta. Jos joku haluaa kylään talonsa rakentaa, annetaan siihen mahdollisuus, sillä rakennusprojektiin ryhtyvä on todennäköisesti sitoutunut kuntaamme pitkäksi aikaa.

LAPSILLE JA NUORILLE RIITTÄVÄ TUKI

Kasvatusvastuu ja vastuu kunnallisten palvelujen tarkoituksenmukaisesta käytöstä on ensisijaisesti vanhemmilla. Viime vuosien huolestuttava suuntaus on ollut se, että jo varhaiskasvatusikäisillä on valtavan suuria tunne-elämän pulmia ja puutteita sosiaalisen kanssakäymisen taidoissa. Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ryhmäkoot on pidettävä turvallisina niin lasten kuin henkilökunnankin näkökulmasta. Meillä ei ole varaa miljoonan euron syrjäytymiskuluihin, vaan tavoitteena tulee olla, että jokaisesta lapsesta kasvaa tasapainoinen yhteiskunnan jäsen.

TOIMIVA ARKI ELÄKELÄISILLE

Etsivä eläkeläistyö auttamaan arjessa, ohjaamaan ja kartoittamaan palvelutarvetta. Maksuttomia matalan kynnyksen liikuntapalveluja tarjolle 65 vuotta täyttäneille.

KAAVOITUS JA LIIKENNE

Taajamien kehittämisen lisäksi tulee huolehtia myös osayleiskaavojen mahdollisuuksista kylissä. Yritystontteja tulee olla kaavoitettuina, jotta voimme houkutella uusia yrityksiä kuntaan. Linja-autoliikenteen korkeiden kustannusten vuoksi Vihdin joukkoliikenne on heikentynyt huolestuttavasti. Kunnan tulee neuvotella linja-auto- ja taksiliikenneyritysten kanssa mahdollisuuksista kehittää ja turvata kuntalaisten kulkumahdollisuuksia. Koulumatkojen on oltava turvallisia niin jalan kuin koulutakseilla ja linja-autoillakin.

YRITTÄJYYDEN TUKEMINEN

Huolehditaan olemassa olevien yritysten toiminta- ja kasvuedellytyksistä. Yrittäjäystävällisyyden tulee näkyä arjessa sujuvina lupapalveluina ja alhaisina viranomaismaksuina. Kunnan hankinnat tulee pilkkoa niin, että paikallisilla yrityksillä on mahdollisuus osallistua tarjouskilpailuihin.

JÄRKEVÄÄ MAAHANMUUTTOA

Vihtiin ovat tervetulleita kaikki sellaiset maahanmuuttajat, jotka työn, opiskelun tai rakkauden myötä ovat valmiit antamaan panoksensa kotikuntamme hyväksi. Sen sijaan talouden ja turvallisuuden näkökulmasta haitalliselle maahanmuutolle sanomme ei.

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

 1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
 2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
 3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
 4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
 5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 12.12.2016

Uusi hallitus 2017

Vihdin Perussuomalaiset ry: n syyskokouksen henkilövalinnat vuodelle 2017:

Yhdistyksen hallituksin jäseniksi ja varajäseniksi äänestyksen jälkeen seuraavat:

 • Pasi Salonen ( Sami Järvinen)
 • Annina Mäkiö (Petri Lokka)
 • Ari Kajan ( Ville Kotiranta)
 • Kristian Wikström (Anita Lehikoinen)
 • Kari Rastas ( Matti Hukari)
 • Veli-Matti Laitinen ( Vesa Honkavaara)

Yhdistyksen Uudenmaanpiirin kevät- ja syyskokouksiin edustajiksi:

 • Pasi Salonen (Sami Järvinen)
 • Kristian Wikström (Anita Lehikoinen)
 • Annina Mäkiö (Petri Lokka)
 • Kari Rastas (Matti Hukari)
 • Veli-Matti Laitinen (Jukka Koivunen)
 • Ari Kajan (Ville Kotiranta)
 • Terhi Mattila (Sinikka Hukari)
 • Vesa Honkavaara (Heikki Mikkilä)

 

Kirjoitettu 26.9.2016

Uusia ehdokkaita

Vihdin Perussuomalaiset ry:n hallitus on hyväksynyt kokouksessaan 22.9.2016 uusiksi kunnallisvaaliehdokkaiksi seuraavat henkilöt:

 • Vesa Honkavaara
 • Jukka Koivunen
 • Jari Oksanen
 • Heikki Mikkilä
 • Heikki Klingberg

Samassa yhteydessä Juhani Höylä luopui ehdokkuudesta.

Kirjoitettu 10.8.2016

Ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat valittu

Vihdin Perussuomalaiset ry:n hallitus on tänään 9.8. hyväksynyt ensi kevään kuntavaalien ensimmäiset ehdokkaat. He ovat Juhani Höylä, Veli-Matti Laitinen, Anita Lehikoinen, Terhi Mattila, Annina Mäkiö, Pasi Salonen, Kristian Wikström ja Jarno Örnberg.